Info letovi/AEROKLUB ECOS, POSTANI PILOT NA JEDAN DAN

Članstvo u AK Ecos + Info let Zagreba
105 €
750,00 kn.
Cessna 172
Aeroklub Ecos
Info letove radimo preko Aerokluba Ecos i tako da nekoga učlanimo ili bez ikakve obaveze prema Klubu.Cijena leta je po avionu bez obzira na broj putnika. U avion stanu 3 putnika + pilot. Letovi se izvode s Aerodroma Radi vremenskih uvjeta ( snijeg, kiša, magla, niska naoblaka ili zatvorenost samog aerodroma) ne možemo garantirati da će se dogovoreni let i odletjeti. Napomena: osoba ne smije prelaziti 110 kg
Članstvo u AK Ecos + Info let Zagorja
220 €
1.600,00 kn.
Cessna 172
Aeroklub Ecos
Postani pilot na jedan dan
105 €
750 kn.
Cessna 150
.
Ecos pilot school
Tečaj " Postani pilot na jedan dan" obuhvaća 90 minuta teorije, 00:30 minuta predpoletni pregled i 00:30 minuta leta s instruktorom. Vježba letenja obuhvaća: pravilnu komunikaciju, zapuštanje motora po check listi, taksiranje do poletnoj - sletne staze, proba motora, izlazak na stazu za polijetanje, odlazak u zonu Samobor i izvođenje vježbe br.1 ( po nastavnom planu za učenike u PPL(A) programu, te na kraju vračanje u aerodromski krug, slijetanje i taksiranje do Ecosove stajanke. Leti se zrakoplovom Cessnom 150M : za osobe max. 95 kg i visine do 190cm. ! Ako je polaznik teži onda može nadoplatiti veći zrakoplov cessna 172N ( nadoplata 100,00 kn) , max. težina 110kg. U zrakoplov ide isključivo kandidat i instruktor!!
.
Ecos pilot school + Aeroklub Ecos
.
Ecos pilot school + Aeroklub Ecos
Radimo I poklon bonove I to da nam na na email ( ecos.psa@gmail.com ) pošaljete podatke uplatitelja ( ime I prezime, adresa I oib) te napišete na koga se odnosi poklon bon! Mi Vam šaljemo ponudu te kada je uplačena putem maila dobivate poklon bon + račun.

s Vama od 1990